It is currently 22 Oct 2018 14:56

 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Bilverkstäder Stockholm
  Här kan du skriva och läsa omdömen om verkstäder i Stockholm. Skriv så utförligt som möjligt om ditt verkstadsbesök, gärna vilken bil och reparation/service som det gällde, detta för att förhindra "falska" omdömen. Endast en tråd per verkstad, sök därför först om det redan finns en tråd om verkstaden som du vill skriva om.
  137 Topics
  660 Posts
  Last post Re: Huvudsta Bilcenter
  by Thomas View the latest post
  24 Jan 2017 00:01
 • Bilverkstäder Göteborg
  Här kan du skriva och läsa omdömen om verkstäder i Göteborg. Skriv så utförligt som möjligt om ditt verkstadsbesök, gärna vilken bil och reparation/service som det gällde, detta för att förhindra "falska" omdömen. Endast en tråd per verkstad, sök därför först om det redan finns en tråd om verkstaden som du vill skriva om.
  17 Topics
  52 Posts
  Last post Re: Mekonomen Göteborg - Majo…
  by admin View the latest post
  30 Jul 2016 22:37
 • Bilverkstäder Malmö
  Här kan du skriva och läsa omdömen om verkstäder i Malmö. Skriv så utförligt som möjligt om ditt verkstadsbesök, gärna vilken bil och reparation/service som det gällde, detta för att förhindra "falska" omdömen. Endast en tråd per verkstad, sök därför först om det redan finns en tråd om verkstaden som du vill skriva om.
  9 Topics
  27 Posts
  Last post Re: Bilproffsen Malmö
  by admin View the latest post
  02 Jul 2016 20:22
 • Bilverkstäder övriga städer
  Här kan du skriva och läsa omdömen om verkstäder i övriga städer. Skriv både stad och verkstadsnamn. Skriv så utförligt som möjligt om ditt verkstadsbesök, gärna vilken bil och reparation/service som det gällde, detta för att förhindra "falska" omdömen. Endast en tråd per verkstad, sök därför först om det redan finns en tråd om verkstaden som du vill skriva om.
  5 Topics
  9 Posts
  Last post Mekonomen Västerås - Tunby
  by admin View the latest post
  31 Jul 2016 13:35

Login  •  Register

Who is online

In total there are 3 users online :: 0 registered, 0 hidden and 3 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 52 on 11 Sep 2012 19:28

Registered users: No registered users
Legend: Administrators, Global moderators

Birthdays

No birthdays today

Statistics

Total posts 749 • Total topics 168 • Total members 18 • Our newest member mash100