I den senaste versionen av Bilservicepriser som lanserades under januari 2013 finns det möjlighet att ansöka om att få sin bil publicerad på Bilservicepriser om den inte finns med. Denna funktion har varit mycket populär och vi lägger till flera bilar varje dag. Det har även inkommit en hel del frågor om vad vi kan lägga till. Här kommer svar på några av de vanligaste frågorna:

1. Jag skickade in en ansökan om min bil, men den har inte lagts upp på sidan. Varför?

Vi får flera förfrågningar varje dag om bilar som ska läggas till och ibland hinner vi inte att lägga till nya bilar samma dag. Vänta gärna några dagar i sådana fall och om din bil inte publicerats tills dess så får du gärna skicka ett mail till oss om detta. Vi har dessvärre inte information om alla bilmodeller som vi får ansökningar om. Fyll gärna in din emailadress i formuläret för att bli meddelad när din bil lagts till. Självfallet lämnas din emailadress inte ut till någon utomstående.

2. Jag skulle behöva prisuppgifter på reparationer som inte finns med på er sida, kan ni lägga till dessa?

I dagsläget har vi inte möjlighet att lägga till prisuppgifter för reparationer som inte redan finns med på sidan. Till nästa version kommer vi förhoppningsvis lägga till fler efterfrågade reparationer.

Har du några frågor eller synpunkter, tveka då inte att höra av dig till oss på Bilservicepriser på: info@bilservicepriser.se